Translate

marți, 16 iunie 2015

Casa de piatra!


Am trecut repede pe aici, doar sa-i spun Mihaelei multumesc, pentru ca a avut incredere in mine si  a fost suficient de indrazneata  sa aleaga flori de gradina pentru buchetul ei de mireasa! A stiut exact ce vrea: mult parfum, un look de demult  si neaparat flori organice, delicate, de gradina, de sezon.
 Eu zic ca a stiut ca acest trend e la moda (nu-i asa Mihaela?! J), dar cred ca florile alese  de ea  vorbesc mult si despre inima si fiinta sa! 


buchet de mireasa cu nu-ma-uita


Casa de piatra si multe bucurii pentru doua suflete pereche!!!!

Cu mult drag,
Ioana

17 comentarii:

  1. Superb buchetul...şi cât o fi fost de înmiresmat! Felicitări! Iar mirilor, casă de piatră! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buchetul e facut de tine Ioana? Este atat de frumos si cred ca miroasea divin. Sunt curioasa cat rezista un astfel de buchet? O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, draga Dana, facut de mine si inspirat de mireasa. :) Pentru ca florile au fost proaspat culese din gradina, pregatite si hranite corespunzator (cu mici trucuri) au rezistat excelent in timpul nuntii si a doua zi.
      In general florile de gradina nu rezista o saptamana ca si garoafele spre exemplu, dar pentru diferite evenimente pot sa fie folosite fara probleme. Si sunt la moda. :)

      Ștergere
    2. Foarte frumos buchetul!!! Sunt curioasă cum au rezistat florile de-nu-mă-uita, știu că sunt foarte sensibile și se ofilesc repede... Mi-ar plăcea și mie mult să pot folosi în buchet.

      Ștergere
  3. Orice as spune eu in cuvinte, n-ar egala frumusetea buchetului asta! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Un buchet de mireasă superb și o idee îndrăzneață. Felicitări !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai frumos buchet de mireasa vazut vreodata!!!!Floricelele de "nu-ma-uita" sunt printre preferatele mele!Foarte frumos!Casa de piatra noului cuplu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da asa este! Un buchet personalizat, draga Luiza! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...